Content & Copywriting

Dan is daar de oplevering van de nieuwe website of verse huisstijl, en dan? Jouw boodschap verspreiden en visie verwoorden zijn cruciaal in het bereiken van de juiste mensen. Content en copywriting zijn onderdeel van de communicatiestrategie: de focus bij het naar buiten treden met jouw bedrijf of merk. Gelukkig schrijft Toast niet alleen code, maar ook content!

Van contentstrategie tot (eind)redactie

Voor alles wat je als bedrijf wilt vertellen moet je de juiste woorden vinden. Dat niet alleen: de boodschap stem je daarbij af op de juiste doelgroepen en de geschikte kanalen. Toast helpt hiermee. We schrijven zowel commerciele als redactionele teksten voor web en print. Denk daarbij aan een algehele contentstrategie, social strategie, copywriting, ghostwriting of de (eind)redactie van een (branded) magazine. Ook op vaste basis dragen we bij door bijvoorbeeld het content en community management uit handen te nemen en mee te denken over verrassende online campagnes en acties.

Alt Title

“Het is steeds weer een mooie uitdaging om creativiteit met tekst in te zetten voor een commercieel doel en daarmee een merk of bedrijf een eigen stem te geven.”