Webdevelopment

Naast een goed functioneel ontwerp is de juiste technische basis essentieel. Na goedkeuring van het webdesign start de ontwikkeling ervan. Toast ontwerpt en bouwt websites altijd op maat, dus geen standaard templates. We geven de voorkeur aan open source systemen: Joomla kreeg een kans en we hebben Drupal onder de knie, maar specialiseerden ons in het WordPress CMS. 

Waarom open source?

Open source systemen bieden zowel de klant als maker meer vrijheid en flexibiliteit: wel zo fijn in een branche die bijna sneller beweegt dan het licht. En waarom zouden we het wiel opnieuw uitvinden als je kan profiteren van specialisten overal ter wereld? Duizenden ontwikkelaars weten immers meer dan drie. Bovendien betaal je als opdrachtgever dus geen licentiekosten voor een kostbaar custom CMS waarmee je voorlopig vastzit aan het bureau dat deze heeft ontwikkeld. Open Source, waarom eigenlijk niet? 

Optimaal online

Bij de ontwikkeling optimaliseren we voor de drie meest recente versies van de bekende browsers: Firefox, Chrome, Safari, I.E. en Opera. Vrijwel alle websites die we maken zijn responsive: geoptimaliseerd voor verschillende devices. Aangezien websites steeds vaker on the go worden bezocht in plaats van thuis aan het bureau, is het van belang dat gebruikers ook op een kleiner scherm (mobiel, tablet) de benodigde informatie helder gepresenteerd krijgen. Bij het development van de websites maken we gebruik van de meest recente technieken als CSS3, HTML5 en semantische html. Laatstgenoemde zorgt voor een nette code en het gebruik van tags, waardoor Google de gepresenteerde informatie goed kan indexeren. De html structuur is dus SEO-friendly! Verdere vragen over de toegepaste technieken bij Toast? Neem contact met ons op! 

Alt Title

“Om onze opdrachtgevers een goed, uitgebreid en stabiel CMS te bieden kiezen wij al jaren voor WordPress, vanwege de constante doorontwikkeling en vele mogelijkheden.”