Level

Sfeervolle responsive site voor cocktailbar

next post: De Biesbosch in mij previous post: Food & Friends back
  • Level Sfeervolle responsive site voor cocktailbar
  • Level Sfeervolle responsive site voor cocktailbar
  • Level Sfeervolle responsive site voor cocktailbar

Project details

Opdrachtgever: Level Rotterdam
Tags:
Webdesign, Webdevelopment, Wordpress
Bijzonderheden:

Een overzicht van cocktails waarbij bezoekers hun favoriet direct kunnen delen via social media.

Level

Het doel

Een website die de ongedwongen sfeer uitstraalt van de bar zelf: een centrale ontmoetingsplek waar New Yorkse funk en Berlijnse rauwigheid elkaar ontmoeten. Level is een no-nonsense plek waar je in huiskamersfeer geniet van goed eten (the best burger in town) en klinkende cocktails. Maar ook koffie met een krantje.

De uitvoering

Voor Level hebben wij een responsive website ontwikkeld waarbij grote foto’s direct de sfeer van de zaak overbrengen. Daarnaast zijn de diner- en cocktailkaart snel in te zien, en staan de contactgegevens duidelijk aangegeven: belangrijk, vooral voor een horecazaak in een stad als Rotterdam. Doordat de site zich aanpast aan het scherm van de gebruiker is de site ook mobiel – als je bijvoorbeeld on the go op zoek bent naar een leuke zaak in Rotterdam centrum – goed te bekijken en doorzoeken.

Het resultaat

De site is sfeervol, heeft een duidelijke navigatiestructuur, laadt snel en bevat alle elementen die van belang zijn voor een horecazaak. Het arsenaal aan cocktails is hun paradepaardje en daarom staat er online een mooi overzicht van de verschillende soorten die geserveerd worden. Enthousiaste bezoekers kunnen bovendien de favoriet direct delen via social media.