DOEN

Thuis in Rotterdam. Thuis in interieur.

next post: Aannemersbedrijf De Kort previous post: Monica Geuze back
  • DOEN Thuis in Rotterdam. Thuis in interieur.
  • DOEN Thuis in Rotterdam. Thuis in interieur.
  • DOEN Thuis in Rotterdam. Thuis in interieur.
  • DOEN Thuis in Rotterdam. Thuis in interieur.
  • DOEN Thuis in Rotterdam. Thuis in interieur.

Project details

Opdrachtgever: DOEN
Tags:
Content, Copywriting, Webdesign, Webdevelopment, Wordpress
Bijzonderheden:

Clean webdesign en -development van volledig responsive en sterk visuele website waarbij de identiteit van deze interieurarchitect stevig voor het voetlicht wordt gebracht in woord en beeld.

DOEN

Het doel

DOEN is een bureau voor interieurarchitectuur, -inrichting en -advies. Thuis in Rotterdam en thuis in interieur sinds 2004. In hun werk streven ze altijd naar dat typische ‘thuisgevoel’ van een ruimte. Ongeacht of dat een woonhuis, werkplek of openbare ruimte is. Ook online willen ze dit gevoel overbrengen, met aandacht voor hun twee prachtige locaties, de verschillende disciplines én de eigen collectie die ze hanteren.

De uitvoering

Om alle disciplines goed uit te lichten is gekozen voor een blokkenstructuur voor deze responsive website. De navigatie- en paginastructur is helder, net als de webteksten. Grote afbeeldingen op elke pagina geven direct een beeld en sfeer weer: wel zo belangrijk in een branche die draait om functionaliteit en esthetiek.

Copywriting

Voor de webcopy is gekozen voor de pay-off ‘Altijd thuis’, verwijzend naar het ‘thuisgevoel’ dat DOEN in elk project doorvoert én naar de twee locaties waarop ze altijd thuis – dus altijd bereikbaar – zijn voor de klant. Bovendien zijn ze expert – dus thuis – in interieur. ‘Thuis’ is op deze manier consequent doorgevoerd op alle pagina’s van de website.

Het resultaat

Een overzichtelijke, snel laadbare, zeer visuele responsive website die heel duidelijk voor het voetlicht brengt waar DOEN voor staat, in woord en beeld.