KrabMedia

Webdesign & -development

next post: Gentle People previous post: NP de Biesbosch back
  • KrabMedia Webdesign & -development
  • KrabMedia Webdesign & -development
  • KrabMedia Webdesign & -development
  • KrabMedia Webdesign & -development
  • KrabMedia Webdesign & -development

Project details

Opdrachtgever: KrabMedia
Tags:
Webdesign, Webdevelopment, Wordpress
Bijzonderheden:

Representatieve, snelle en responsive website met focus op (online) videoproducties.

KrabMedia

Het doel

Een snel laadbare responsive website met veel content management-mogelijkheden – dus een uitgebreid CMS – en veel ruimte en aandacht voor video. KrabMedia bedenkt en produceert online videocontent, van corporate film en marketingcampagne tot voorlichtingsfilm. Altijd staat één ding centraal: het draait allemaal om het verhaal. Want verhalen kunnen mensen informeren, inspireren en bewegen, aldus KrabMedia.

De uitvoering

Voor KrabMedia ontwikkelden we een portfolio-website waar eerder opgeleverde projecten centraal staan en zij zichzelf kunnen presenteren als videospecialisten. De website is responsive zodat de content ook op mobiele devices goed te bekijken is. Video’s worden direct vanuit Vimeo ingeladen waardoor de performance (de laadsnelheid) van de website optimaal blijft. Op de afzonderlijke projectpagina’s zijn social buttons opgenomen zodat men content direct kan delen via diverse social media kanalen.

Het resultaat

Een cleane responsive website met volledige aandacht voor de geproduceerde video’s, vanwege het uitgebreide en snel laadbare projectoverzicht. Een site ontworpen volgens het motto van KrabMedia zelf: “Cut the Krab!”